Menu

0

0.00лв.

N19 Gen2 H11 H8 H9

  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-2
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-3
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-4
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-5
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-6
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-2
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-3
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-4
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-5
  • Farove-life-N19-gen2-H8-H9-H11-6

Description

The LED systems of Farove Life will significantly increase the power of your headlights! You will improve visibility and safety... read more
SKU:
n19-gen2-H11-H8-H9
Category:
Weight:
0.400 kg
Ballast Type:

Color Temperature:

Lamp Type:

, ,

Light Color:

Luminous:

view all details

Price

200.00лв.

Quantity

- +

Total

200.00лв.

0 reviews

Compare

- +

0% на 4 вноски по 50.00

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

50.00 лв.
150.00 лв.
Днес
до 30 дни

Купи сега. Избери схема на изплащане:

Пазарувай за суми от 40 до 400 лв. – без лихва и без такси.
Плащаш 25% от стойността на покупката веднага, а останалите 75% в рамките на следващите 30 дни изцяло онлайн.

Всичко, което ни трябва са твоите: имена, телефон, ЕГН, имейл, адрес, номер на лична карта.
Увери се, че и мобилният ти е под ръка.

Пазарувай удобно още сега!

50.00 лв.
50.00 лв.
50.00 лв.
50.00 лв.
Днес
до 1 месец
до 2 месеца
до 3 месеца

Купи сега. Избери схема на изплащане:

Пазарувай за суми от 40 до 400 лв. – без лихва и без такси.
Плащаш 25% от стойността на покупката веднага, а останалите 75% на равни вноски, в следващите 3 месеца.

Всичко, което ни трябва са твоите: имена, телефон, ЕГН, имейл, адрес, номер на лична карта.
Увери се, че и мобилният ти е под ръка.

Пазарувай удобно още сега!

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Description

The LED systems of Farove Life will significantly increase the power of your headlights! You will improve visibility and safety while driving during the dark part of the day. They are extremely bright and reliable.

Our ice systems are characterized by annual improvements in technology, construction, strength, power and bulb size. They have a 2 year full warranty. They are made of high quality materials and designed to last for years of use.
The bulbs feature a compact design that allows it to be used in dipped and high beams as well as fog lights. They have the most precise and accurate focus of the beam and you will not interfere with oncoming traffic in any way. We use the best LED chip technology to provide bright light combined with a focused beam!

Note: LED lights will have a correct light flow only when installed correctly! If you’re not sure how this happens, contact us!

Note: “Farove Life” ice systems do NOT give errors in 98% of cars! For the remaining 2%, you can consult us!

Additional information

Weight
0.400 kg
Ballast Type

Color Temperature

Lamp Type

, ,

Light Color

Luminous

Manufacturers

Voltage

Wattage

Technology

Beam angle

360°

Certificates

CE, FCc, IP65, RoHS

Chip

FL NG1928

Cooling

Fan

Material

Аircraft Аluminum

Max temp

60-80 °C

Warranty

24 months

Reviews (0)

Be the first to review “N19 Gen2 H11 H8 H9”

  • There are no reviews yet.